Sanni

Olen mukana politiikassa rakentamassa Suomea, joka menestyy maailmalla, on ennakkoluuloton, uskoo osaamiseen ja tulevaisuuteen ja huolehtii myös heikoimmista.

Arvoista puhuttelevin on mahdollisuuksien tasa-arvo – ajatus siitä, että jokainen voisi vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Hyvässä yhteiskunnassa ahkeruus, yrittäminen ja työnteko kannattavat ja niistä palkitaan.

Vastuun ja välittämisen on kuljettava käsi kädessä. Kansanedustajana teen töitä sivistyksen, inhimillisyyden ja kannustavuuden puolesta. Toisaalta ajattelen, että yhteiskunnan ei tarvitse puuttua jokaiseen asiaan ihmisen elämässä.

Tunnen, että olen saanut paljon syntyessäni Suomeen, ja tunnen että siitä seuraa vastuu. Meillä on tehtävä jättää kotimaa ja maailma seuraavalle sukupolvelle vähintään yhtä hyvänä, mieluummin parempana. Tämä on otettava huomioon, puhuttiin sitten ympäristöstä, hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuudesta kuin valtionvelan hoidostakin.

Olen asiallinen idealisti, joka uskoo, että löytyy parempia tapoja tehdä asioita. Sen mitä tehdään, täytyy tuntua hyvältä ja oikealta. Uskon edistykseen ja siihen, että on olemassa muitakin ratkaisuja kuin syytää aina lisää rahaa järjestelmään. Arvostan toisten kunnioittamista ja erilaisuuden hyväksymistä. Koitan olla sortumatta kyynisyyteen, laskelmointiin ja muihin politiikan perussynteihin.

Lyhyesti Sannista