Tulevaisuus on uteliaiden

SANNI GRAHN-LAASONEN

Olen mukana politiikassa rakentamassa Suomea, joka menestyy maailmalla, on ennakkoluuloton, uskoo osaamiseen ja tulevaisuuteen ja huolehtii myös heikoimmista.

Arvoista puhuttelevin on mahdollisuuksien tasa-arvo – ajatus siitä, että jokainen voisi vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Hyvässä yhteiskunnassa ahkeruus, yrittäminen ja työnteko kannattavat ja niistä palkitaan.

Vastuun ja välittämisen on kuljettava käsi kädessä. Kansanedustajana teen töitä sivistyksen, inhimillisyyden ja kannustavuuden puolesta. Toisaalta ajattelen, että yhteiskunnan ei tarvitse puuttua jokaiseen asiaan ihmisen elämässä.

Tunnen, että olen saanut paljon syntyessäni Suomeen, ja tunnen että siitä seuraa vastuu. Meillä on tehtävä jättää kotimaa ja maailma seuraavalle sukupolvelle vähintään yhtä hyvänä, mieluummin parempana. Tämä on otettava huomioon, puhuttiin sitten ympäristöstä, hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuudesta kuin valtionvelan hoidostakin.

Kokoomuksen Marttinen ja Grahn-Laasonen esittävät käteiskaupan kieltoa romualalle – ”Rikollisuus ja harmaa talous on kitkettävä pois”

Tiedote 1.12.2021Vapaa julkaistavaksi Kokoomuksen kansanedustajat Matias Marttinen ja Sanni Grahn-Laasonen ovat jättäneet valtiovarainministeri Annika Saarikolle (kesk.) kirjallisen kysymyksen, jossa vaativat käteiskaupan kieltämistä metallinkierrätysalan kaupassa. Metallinkierrätys- eli tutummin romualan markkinoilla liikkuu...

Lue lisää

Kokoomuksen talousvaliokuntaryhmä tyrmää EU:n ilmastotoimien sosiaalirahaston

Tiedote 19.11.2021Julkaisuvapaa heti Kokoomuksen kansanedustajat Sanni Grahn-Laasonen, Pia Kauma ja Janne Sankelo vaativat hallitusta ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin EU:n sosiaalirahaston perustamien estämiseksi.EU:lle suunniteltavalla ilmastotoimien sosiaalirahastolla kompensoitaisiin 55-valmiuspaketin tuomaa taloudellista taakkaa mm....

Lue lisää

Kela-korvauksista ei voida luopua, hoitovelkaa on päästävä purkamaan

Noin kaksi miljoonaa suomalaista saa vuosittain yksityisen hoidon Kela-korvausta. Se on arkipäivää! Tavallisimmat käynnit ovat silmälääkärille, hammaslääkärille ja gynekologille. Korvaus on suomalaisille tärkeä, eikä todellakaan vain rikkaiden tie lääkäriin. Hallituksen...

Lue lisää
12363
»