Tulevaisuus on uteliaiden

SANNI GRAHN-LAASONEN

Olen mukana politiikassa rakentamassa Suomea, joka menestyy maailmalla, on ennakkoluuloton, uskoo osaamiseen ja tulevaisuuteen ja huolehtii myös heikoimmista.

Arvoista puhuttelevin on mahdollisuuksien tasa-arvo – ajatus siitä, että jokainen voisi vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Hyvässä yhteiskunnassa ahkeruus, yrittäminen ja työnteko kannattavat ja niistä palkitaan.

Vastuun ja välittämisen on kuljettava käsi kädessä. Kansanedustajana teen töitä sivistyksen, inhimillisyyden ja kannustavuuden puolesta. Toisaalta ajattelen, että yhteiskunnan ei tarvitse puuttua jokaiseen asiaan ihmisen elämässä.

Tunnen, että olen saanut paljon syntyessäni Suomeen, ja tunnen että siitä seuraa vastuu. Meillä on tehtävä jättää kotimaa ja maailma seuraavalle sukupolvelle vähintään yhtä hyvänä, mieluummin parempana. Tämä on otettava huomioon, puhuttiin sitten ympäristöstä, hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuudesta kuin valtionvelan hoidostakin.

Hukattiinko mahdollisuus kestävään kasvuun?

Valtio ottaa ensi vuonnakin seitsemän miljardia uutta velkaa. Hallitus päätyi tekemään elvyttävän budjetin keskellä nousukautta. Sille ei löydy talousasiantuntijoiden ymmärrystä. Valtiovarainministeri Saarikko aivan oikein patistaa Euroopan unionia palaamaan vakaus- ja...

Lue lisää

Talousvaliokunnan puheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen: Hallituksen TKI-verovähennys jäi puolitiehen – miksi rohkeus ei riitä uudistumiseen?

Tiedote 10.9.2021 Julkaisuvapaa heti Kokoomuksen kansanedustaja, talousvaliokunnan puheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen katsoo, että hallitus on käytännössä luopunut tavoitteestaan nostaa Suomen TKI-panostukset neljään prosenttiin bruttokansantuotteesta. ”Nyt olisi kaivattu rohkeutta rakentaa laaja, pysyvä...

Lue lisää

Kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtajaksi

Kokoomuksen kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen on valittu eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtajaksi. Grahn-Laasonen seuraa tehtävässä Helsingin pormestariksi valittua Juhana Vartiaista. Grahn-Laasonen on kolmannen kauden kansanedustaja sekä entinen ympäristöministeri (Stubbin hallitus) ja opetus- ja...

Lue lisää
12359
»