Tulevaisuus on uteliaiden

SANNI GRAHN-LAASONEN

Olen mukana politiikassa rakentamassa Suomea, joka menestyy maailmalla, on ennakkoluuloton, uskoo osaamiseen ja tulevaisuuteen ja huolehtii myös heikoimmista.

Arvoista puhuttelevin on mahdollisuuksien tasa-arvo – ajatus siitä, että jokainen voisi vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Hyvässä yhteiskunnassa ahkeruus, yrittäminen ja työnteko kannattavat ja niistä palkitaan.

Vastuun ja välittämisen on kuljettava käsi kädessä. Kansanedustajana teen töitä sivistyksen, inhimillisyyden ja kannustavuuden puolesta. Toisaalta ajattelen, että yhteiskunnan ei tarvitse puuttua jokaiseen asiaan ihmisen elämässä.

Tunnen, että olen saanut paljon syntyessäni Suomeen, ja tunnen että siitä seuraa vastuu. Meillä on tehtävä jättää kotimaa ja maailma seuraavalle sukupolvelle vähintään yhtä hyvänä, mieluummin parempana. Tämä on otettava huomioon, puhuttiin sitten ympäristöstä, hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuudesta kuin valtionvelan hoidostakin.

Sote vie meiltä toimivan Hykyn – valonpilkahduksia etsimässä

Kuntavaalit käyty, päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi valittu. Puolueet käyvät parhaillaan neuvotteluja luottamuspaikoista. Valtakunnallisesti Kokoomus jatkaa suurimpana kuntapuolueena. Se kertoo minusta siitä, että suomalaiset ovat huolissaan velalla elämisestä ja huolettomasta taloudenpidosta....

Lue lisää

Kokoomuksen Grahn-Laasonen ja Kokko: Ruotsista esimerkkiä – lapsille ohjattua tekemistä pitkille kesälomille ja koulujen iltapäiviin!

Tiedote 10.6.2021Julkaisuvapaa heti Kokoomuksen kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen ja puoluesihteeri Kristiina Kokko esittävät Ruotsin esimerkin seuraamista siinä, miten helpotetaan perheiden arkea koululaisten pitkien kesälomien ja iltapäivien aikana. Pienten koululaisten pitkät kesälomat...

Lue lisää

Mistä Forssan seudulle lääkäreitä ja hoitajia?

Hyky on vakavan tilanteen edessä. Lääkäri- ja hoitajapula on ajamassa Forssan seudun vanhusten hoidon ja hoivan lähelle kriisirajaa (FL 2.6.). Hoitoalan ammattilaiset alkavat ymmärrettävästi väsyä, sillä ylimääräisiä vuoroja on tehty...

Lue lisää
12356
»