Tulevaisuus on uteliaiden

SANNI GRAHN-LAASONEN

Olen mukana politiikassa rakentamassa Suomea, joka menestyy maailmalla, on ennakkoluuloton, uskoo osaamiseen ja tulevaisuuteen ja huolehtii myös heikoimmista.

Arvoista puhuttelevin on mahdollisuuksien tasa-arvo – ajatus siitä, että jokainen voisi vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Hyvässä yhteiskunnassa ahkeruus, yrittäminen ja työnteko kannattavat ja niistä palkitaan.

Vastuun ja välittämisen on kuljettava käsi kädessä. Kansanedustajana teen töitä sivistyksen, inhimillisyyden ja kannustavuuden puolesta. Toisaalta ajattelen, että yhteiskunnan ei tarvitse puuttua jokaiseen asiaan ihmisen elämässä.

Tunnen, että olen saanut paljon syntyessäni Suomeen, ja tunnen että siitä seuraa vastuu. Meillä on tehtävä jättää kotimaa ja maailma seuraavalle sukupolvelle vähintään yhtä hyvänä, mieluummin parempana. Tämä on otettava huomioon, puhuttiin sitten ympäristöstä, hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuudesta kuin valtionvelan hoidostakin.

Kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen: Kirjastojen lainauskorvaus laajennettava e-kirjoihin ja e-äänikirjoihin

Tiedote 19.2.2021 Julkaisuvapaa heti Kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen (kok) on jättämässä eduskunnassa lakialoitteen, jossa ehdotetaan kirjastojen lainauskorvauksen laajentamista e-kirjoihin ja e-äänikirjoihin. Tavoitteena on, että Suomessa siirryttäisiin malliin, jossa tekijä saa lainauskorvauksen kirjastolainasta tasapuolisesti...

Lue lisää

Sarkomaa ja Grahn-Laasonen perhevapaauudistuksesta: ”Joustot perheille tärkeitä, tasa-arvossa otetaan vain vauvanaskeleita”

Tiedote 16.2.2021Julkaisuvapaa heti Kokoomuksen kansanedustajat Sari Sarkomaa ja Sanni Grahn-Laasonen iloitsevat siitä, että Kokoomuksen pitkään ajama perhevapaauudistus on viimein etenemässä. Kokoomus kiittää perhevapaauudistuksen perheille tuomia joustoja, erilaisten perheiden yhdenvertaisuutta ja...

Lue lisää

Kokoomuksen Sarkomaa ja Grahn-Laasonen: Aika lunastaa odotukset – Suomi tarvitsee tasa-arvoisen perhevapaauudistuksen

Tiedote 13.2.21 Julkaisuvapaa Hallituksen perhevapaauudistukseen kohdistuu isot odotukset, ja nyt on aika lunastaa ne, vaativat kokoomuksen kansanedustajat Sari Sarkomaa ja Sanni Grahn-Laasonen. Lehtitietojen mukaan hallitus on julkaisemassa oman perhevapaamallinsa alkuviikosta....

Lue lisää
12351
»