Grahn-Laasonen kävi äänestämässä: Suomi ei nouse jarruttamalla eikä taaksepäin katsomalla

Tiedote 8.4.2015

Ympäristöministeri, Kokoomuksen varapuheenjohtaja ja hämäläinen eduskuntavaaliehdokas Sanni Grahn-Laasonen kävi tänään äänestämässä ennakkoon Lahdessa Kauppakeskus Triossa. Grahn-Laasonen oli hyväntuulinen ja sanoi suuntaavaansa äänestyskopista takaisin kampanjoimaan.

”Tunnelma vaalikentillä on todella positiivinen ja energinen. Ihmiset ovat tulleet juttelemaan monista aiheista, etenkin jätevesiasetus on puhututtanut”, puolisonsa Arttu Laasosen kanssa äänestämään saapunut ministeri totesi.

Grahn-Laasonen suosittelee muillekin ennakkoäänestystä. ”Tämä on näppärä tapa varmistaa, että oma äänioikeus tulee varmasti käytettyä. Tietysti suosittelen äänestämään numeroa 8!”

Toiselle kaudelle pyrkivä Grahn-Laasonen perää Suomeen tekemisen meininkiä.

”Suomi ei nouse jarruttamalla eikä taaksepäin katsomalla. On uskallettava uudistua. Kokoomuksen tavoitteena on nostaa Suomi työn kautta nousuun ja panostaa osaamiseen. On satsattava opetuksen laatuun varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen. Pieni Suomi pärjää vain osaamalla muita paremmin.”

Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen kävi äänestämässä ennakkoon Lahden Triossa keskiviikkona 8.4. Kuva Kalle Lahtinen

Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen kävi äänestämässä ennakkoon Lahden Triossa keskiviikkona 8.4. Kuva Kalle Lahtinen